Trendy v použití přípravků ke konzervaci krmiv
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00005025" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00005025 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Trendy v použití přípravků ke konzervaci krmiv
Popis výsledku v původním jazyce
Na českém trhu působí 20 firem nabízejících 25 biologických a 25 chemických přípravků. Podstatou silážování je vytvoření prostředí vhodného pro vznik bakterií mléčného kvašení (LAB). Biologické přípravky obsahují LAB a některé i enzymy.
Název v anglickém jazyce
The trends at useing of preparates for forage preservation
Popis výsledku anglicky
20 firms, which offer 25 biological and 25 chemical preparates, operate on our market.Substance of ensiling is making of neighbourhood suitable for forming of Lactic Acid Bacteria (LAB).Biological preparates contain LAB and some of them enzymes.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Krmivářství
ISSN
1211-5681
e-ISSN
—
Svazek periodika
6
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
40-43
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—