Trendy a možnosti v používání konzervantů objemných a koncentrovaných krmiv
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00005000" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00005000 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Trendy a možnosti v používání konzervantů objemných a koncentrovaných krmiv
Popis výsledku v původním jazyce
Na českém trhu působí 20 firem nabízejících 25 biologických a 25 chemických přípravků. Podstatou silážování je vytvoření prostředí vhodného pro vznik bakterií mléčného kvašení (LAB). Biologické přípravky obsahují LAB a některé i enzymy.
Název v anglickém jazyce
Trends and possibility of using additives at roughage and at concentrates
Popis výsledku anglicky
20 firms, which offer 25 biological and 25 chemical preparates, operate on our market.Substance of ensiling is making of neighbourhood suitable for forming of Lactic Acid Bacteria (LAB).Biological preparates contain LAB and some of them enzymes.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Kozervace krmiv
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
13-18
Název nakladatele
Bioferm CZ
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Hustopeče u Brna
Datum konání akce
21. 2. 2002
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—