Effect of supplementation of copper in copper sulphate and Cu-glycine on fatty acid profile in meat of broiler chickens, cholesterol contnet and oxidation stability of fat.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00006764" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:00006764 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of supplementation of copper in copper sulphate and Cu-glycine on fatty acid profile in meat of broiler chickens, cholesterol contnet and oxidation stability of fat.
Popis výsledku v původním jazyce
The effect of wheat-corn-soybean meat diet with 5% of rapeseed oil and addition copper sulphate and copper-glycine on the fatty acids profile of breast meat of broilers, cholesterol contnet and oxidative stability of fat was studied. Copper supplement sig
Název v anglickém jazyce
Effect of supplementation of copper in copper sulphate and Cu-glycine on fatty acid profile in meat of broiler chickens, cholesterol contnet and oxidation stability of fat.
Popis výsledku anglicky
The effect of wheat-corn-soybean meat diet with 5% of rapeseed oil and addition copper sulphate and copper-glycine on the fatty acids profile of breast meat of broilers, cholesterol contnet and oxidative stability of fat was studied. Copper supplement sig
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Animal Science
ISSN
1212-1819
e-ISSN
—
Svazek periodika
48
Číslo periodika v rámci svazku
10
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
432-440
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—