Vliv síranu měďnatého na vybrané znaky jakosti masa kuřecích brojlerů.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010193" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010193 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv síranu měďnatého na vybrané znaky jakosti masa kuřecích brojlerů.
Popis výsledku v původním jazyce
Byl zjišťován vliv síranu měďnatého na vybrané znaky jakosti masa kuřecích brojlerů - jateční hodnocení, obsah tuku a cholesterolu ve svalstvu.Měď snižovala obsah tuku i obsah cholesterolu v prsním i stehenním svalstvu.
Název v anglickém jazyce
The influence of the copper sulphate on the choice marks of the meat quality
Popis výsledku anglicky
The influence of the copper sulphate on the choice marks of the meat quality - carcass value, content of the fat and cholesterol in the breast and leg meat. The copper reduced content of fat and cholesterol.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
375-377
Název nakladatele
VÚPP
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
24. 5. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—