Mastné kyseliny v syrovém a vařeném drůbežím mase při přídavku mědi v krmné směsi brojlerů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A%230000651" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:#0000651 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mastné kyseliny v syrovém a vařeném drůbežím mase při přídavku mědi v krmné směsi brojlerů
Popis výsledku v původním jazyce
Byl sledován vliv přídavku mědi v krmné směsi broilerů na mastné kyseliny v syrovém a vařeném drůbežím mase. Ve vařeném mase se zvýšily MUFA i SFA a obsah PUFA byl nižší.
Název v anglickém jazyce
The fatty acids in raw and cooked broiler meat in the course of the copper supplementation in the broiler diet
Popis výsledku anglicky
The influence of the copper supplementation in the broiler diet on the fatty acids in raw and cooked broiler meat iwas examinated. The SFA and MUFA were increased and the PUFA was reduced.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
15
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
9-11
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—