Fermentace pektinu a glukosy a aktivita pektin degradujících enzymů u Bacteroides caccae ze slepého střeva králíka
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A%230000671" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:#0000671 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Fermentation of pectin and glucose, and activity of pectin-degrading enzymes in the rabbit caecal bacterium Bacteroides caccae
Popis výsledku v původním jazyce
Metabolites and activities of pectin-degrading enzymes differed in cultures of B. caccae KWN grown on pectin and glucose. Yields of dry matter and protein were the same on both substrates.
Název v anglickém jazyce
Fermentation of pectin and glucose, and activity of pectin-degrading enzymes in the rabbit caecal bacterium Bacteroides caccae
Popis výsledku anglicky
Metabolites and activities of pectin-degrading enzymes differed in cultures of B. caccae KWN grown on pectin and glucose. Yields of dry matter and protein were the same on both substrates.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Letters in Applied Microbiology
ISSN
0266-8254
e-ISSN
—
Svazek periodika
38
Číslo periodika v rámci svazku
4
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
327-332
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—