Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Působení lněného semene na jatečnou a biologickou hodnotu masa jalovic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010106" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010106 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Působení lněného semene na jatečnou a biologickou hodnotu masa jalovic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Celkem 48 jalovic plemen charolais a limousin bylo rozděleno do dvou skupin, kterým byly podávány dvě isokalorické a isonitrogenní krmné dávky lišící se obsahem termicky upraveného lněného semene. Po dosažení hmotnosti 490 kg byl výkrm ukončen kontrolními porážkami, technologickým rozborem pravých půlek a rozborem vzorku svaloviny pro stanovení profilu mastných kyselin.

  • Název v anglickém jazyce

    The ffect of linseed on carcass value of beef heifers

  • Popis výsledku anglicky

    Totally 48 Charolais and Limousin heifers were fed two isocaloric and isonitregenous diets differing in content of linseed. The animals were slaughtered in the average live weight 490 kg. After slaughter and cooling, right sides were dissected and musclesamples were collected for determination of fatty acid content.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    80-902671-8-1

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    386-389

  • Název nakladatele

    VÚPP

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr

  • Datum konání akce

    24. 5. 2004

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku