Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Správná rutina dojení v dojírnách

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010277" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010277 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Správná rutina dojení v dojírnách

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Zásady správného dojení. Desatero dobrého dojiče, hygiena, kontrola, odstřiky, očista struků a vemene, suchá a mokrá toaleta, stimulace vemene před dojením, nasazování dojicího stroje, ukončení dojení, sejmutí, postdipping, doporučené pracovní úkony.

  • Název v anglickém jazyce

    Right milking routine in milking parlours

  • Popis výsledku anglicky

    Principles of right milking. Ten points of successful milker, hygiene, control, first strips of milk, cleanup of teats and udder, dry and wet toilet, udder stimulation before milking, fitting-on of milking machine, end of milking, milking machine removal, postdipping, recommended working operations.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    80-86454-54-1

  • Počet stran knihy

    8

  • Název nakladatele

    VÚŽV

  • Místo vydání

    Praha-Uhříněves

  • Kód UT WoS knihy