Správná rutina dojení v dojírnách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010277" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010277 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Správná rutina dojení v dojírnách
Popis výsledku v původním jazyce
Zásady správného dojení. Desatero dobrého dojiče, hygiena, kontrola, odstřiky, očista struků a vemene, suchá a mokrá toaleta, stimulace vemene před dojením, nasazování dojicího stroje, ukončení dojení, sejmutí, postdipping, doporučené pracovní úkony.
Název v anglickém jazyce
Right milking routine in milking parlours
Popis výsledku anglicky
Principles of right milking. Ten points of successful milker, hygiene, control, first strips of milk, cleanup of teats and udder, dry and wet toilet, udder stimulation before milking, fitting-on of milking machine, end of milking, milking machine removal, postdipping, recommended working operations.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-86454-54-1
Počet stran knihy
8
Název nakladatele
VÚŽV
Místo vydání
Praha-Uhříněves
Kód UT WoS knihy
—