Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Porovnání stravitelnosti organické hmoty stanovené metodami in vivo a in vitro

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000059" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000059 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60076658:12220/05:00006090 RIV/62156489:43210/05:00087436 RIV/49608851:_____/05:#0000268

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Comparison of organic matter digestibility determined by in vivo and in vitro methods

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A total of 36 samples of feed x 19 samples of hays and 17 samples of silages were used for estimation of in vivo and in vitro digestibility. The organic matter digestibility (OMD) was estimated by in vivo and two in vitro techniques (method of Tilley andTerry and two-stage pepsin-cellulase method (Pepcel)). The regression equations were calculated from the results obtained in the experiment.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of organic matter digestibility determined by in vivo and in vitro methods

  • Popis výsledku anglicky

    A total of 36 samples of feed x 19 samples of hays and 17 samples of silages were used for estimation of in vivo and in vitro digestibility. The organic matter digestibility (OMD) was estimated by in vivo and two in vitro techniques (method of Tilley andTerry and two-stage pepsin-cellulase method (Pepcel)). The regression equations were calculated from the results obtained in the experiment.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/1B44037" target="_blank" >1B44037: Kontrola procesu zvýšení kvality mléka a mléčných výrobků dotací chráněných esenciálních aminokyselin.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    50

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    47-53

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus