In vitro digestibility of apples and quinces
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F10%3A63509408" target="_blank" >RIV/70883521:28110/10:63509408 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
In vitro digestibility of apples and quinces
Popis výsledku v původním jazyce
Two cultivars varieties of apples and two cultivars of quinces were used for estimation of in vitro digestibility. The organic matter digestibility (OMD) and dry matter digestibility (DMD) were determined by in vitro gravimetric method. The in vitro OMDand DMD of two cultivars of tested apples were only about 2% higher (98.64% and 96.18%) than the two cultivars of quinces.
Název v anglickém jazyce
In vitro digestibility of apples and quinces
Popis výsledku anglicky
Two cultivars varieties of apples and two cultivars of quinces were used for estimation of in vitro digestibility. The organic matter digestibility (OMD) and dry matter digestibility (DMD) were determined by in vitro gravimetric method. The in vitro OMDand DMD of two cultivars of tested apples were only about 2% higher (98.64% and 96.18%) than the two cultivars of quinces.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Bezpečnosť a kontrola potravín (Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie)
ISBN
978-80-552-0350-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Název nakladatele
Slovenská poľnohospodárská univerzita v Nitre
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—