Biologické konzervanty na trhu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F05%3A%230000103" target="_blank" >RIV/00027014:_____/05:#0000103 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Biologické konzervanty na trhu
Popis výsledku v původním jazyce
Biologcké přípravky se používají pro vylepšení fermentačního procesu (nastartování a usměrnění). V příspěvku je popsáno složení těchto konzervantů a podmínky, za kterých je vhodné je používat. Je zde popsán veškerý sortiment biologických přípravků na českém trhu.
Název v anglickém jazyce
Biological preservatives on the market
Popis výsledku anglicky
Biological preservatives are used for improvement fermentative process (starting and coordination). Composition of these additives and conditions for using are defined in this article. All sortiment of the biological preservatives on Czech market is described here.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2005
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemědělec
ISSN
12111-3816
e-ISSN
—
Svazek periodika
13
Číslo periodika v rámci svazku
15
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
12-15
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—