Technická poznámka: Zdravotní stav a růstová schopnost králíků po odstavu krmených dietami s různým obsahem škrobu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230000246" target="_blank" >RIV/00027014:_____/06:#0000246 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/67985904:_____/06:00040813
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Technical note: Health status and growth performance of rabbits fed diets with different starch level during the post-weaning period
Popis výsledku v původním jazyce
From results of this experiment can be concluded that a lower dietary starch level did not prevent digestive troubles in weaned rabbits and that 14% starch content in the diet of rabbits is suitable for both growth and good health status in the post-weaning and finishing period.
Název v anglickém jazyce
Technical note: Health status and growth performance of rabbits fed diets with different starch level during the post-weaning period
Popis výsledku anglicky
From results of this experiment can be concluded that a lower dietary starch level did not prevent digestive troubles in weaned rabbits and that 14% starch content in the diet of rabbits is suitable for both growth and good health status in the post-weaning and finishing period.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
World rabbit science
ISSN
1257-5011
e-ISSN
—
Svazek periodika
—
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
FR - Francouzská republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
1
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—