Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Obsah intramuskulárního tuku ve vztahu k vybraným znakům jatečné hodnoty u prasat otcovských plemen chovaných v České republice

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230000611" target="_blank" >RIV/00027014:_____/06:#0000611 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Intramuscular fat content as related to selected carcass value indicators in pigs of sire breeds bred in Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    A content of intramuscular fat (IMF) of longissimus lumborum et thoracis muscle (LLT) and its relation to a phenotypic level of chosen carcass traits was evaluated in pigs of sire breeds bred in the Czech Republic. Of the three breeds studied (Czech Meaty Pig - CMP, Duroc - D and Czech Large White sire line - CLW-sl). Duroc breed showed the best meat quality. An average content of IMT in D was 1.67 % (1.92 % in hogs and 1.42 % in gilts. In CMP an average content of IMF was 0.98 %. The lowest IMF contentof LLT (0.62 %) was found in CLW pigs.

  • Název v anglickém jazyce

    Intramuscular fat content as related to selected carcass value indicators in pigs of sire breeds bred in Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    A content of intramuscular fat (IMF) of longissimus lumborum et thoracis muscle (LLT) and its relation to a phenotypic level of chosen carcass traits was evaluated in pigs of sire breeds bred in the Czech Republic. Of the three breeds studied (Czech Meaty Pig - CMP, Duroc - D and Czech Large White sire line - CLW-sl). Duroc breed showed the best meat quality. An average content of IMT in D was 1.67 % (1.92 % in hogs and 1.42 % in gilts. In CMP an average content of IMF was 0.98 %. The lowest IMF contentof LLT (0.62 %) was found in CLW pigs.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Application of Scientific Achievements in the Field of Genetics, Reproduction, Nutrition, Carcass and Meat Qualify in Modern Pig Production

  • ISBN

  • ISSN

    0860-4037

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    65-72

  • Název nakladatele

    University of Technology and Life Science

  • Místo vydání

    Bydgoszcz

  • Místo konání akce

    Bydgoszcz

  • Datum konání akce

    29. 6. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku