Infračervená termografie ke sledování vlivu různého podtlaku na struky dojnic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F07%3A%230000501" target="_blank" >RIV/00027014:_____/07:#0000501 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60460709:41310/07:20406
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Infrared thermography to monitor the influence of different vacuum level on bovine teats
Popis výsledku v původním jazyce
Generally, machine milking increased teat temperature. Teat temperature was affected by the vacuum level. By infrared thermography, the higher stress of teats at higher vacuum level was verified. Infrared thermography was considered the useful non-invasive and non-contact method for evaluation of teat tissue responses.
Název v anglickém jazyce
Infrared thermography to monitor the influence of different vacuum level on bovine teats
Popis výsledku anglicky
Generally, machine milking increased teat temperature. Teat temperature was affected by the vacuum level. By infrared thermography, the higher stress of teats at higher vacuum level was verified. Infrared thermography was considered the useful non-invasive and non-contact method for evaluation of teat tissue responses.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GB - Zemědělské stroje a stavby
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Trends in Agricultural Engineering 2007
ISBN
978-80-213-1668-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
219-220
Název nakladatele
ČZU
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
12. 9. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—