Vliv úrovně podtlaku na přední a zadní struky u skotu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F07%3A%230000502" target="_blank" >RIV/00027014:_____/07:#0000502 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effect of vacuum level on fore and rear bovine teats
Popis výsledku v původním jazyce
The objective of the study was to find the effect of vacuum level (42.6, 40 and 35 kPa) on fore teats and rear teats by means of the changes of teat temperature. Teat temperature was measured by infrared thermography. The non significant temperature differences were found between fore teats and rear teats within vacuum levels. The significant differences were recorded in fore teats and rear teats depending on used vacuum level. Fore teats showed the significant difference (P<0.05) between 42.6 kPa and 35 kPa. In rear teats the significant differences (P<0.05) were found between 42.6 kPa and 40 kPa and between 42.6 kPa and 35 kPa.
Název v anglickém jazyce
Effect of vacuum level on fore and rear bovine teats
Popis výsledku anglicky
The objective of the study was to find the effect of vacuum level (42.6, 40 and 35 kPa) on fore teats and rear teats by means of the changes of teat temperature. Teat temperature was measured by infrared thermography. The non significant temperature differences were found between fore teats and rear teats within vacuum levels. The significant differences were recorded in fore teats and rear teats depending on used vacuum level. Fore teats showed the significant difference (P<0.05) between 42.6 kPa and 35 kPa. In rear teats the significant differences (P<0.05) were found between 42.6 kPa and 40 kPa and between 42.6 kPa and 35 kPa.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GB - Zemědělské stroje a stavby
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QF4036" target="_blank" >QF4036: Technické, animální a humánní faktory dojení a jejich působení v procesu získávání mléka</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Trends in Agricultural Engineering 2007
ISBN
978-80-213-1668-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
247-248
Název nakladatele
ČZU
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
12. 9. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—