Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Klasifikace jatečných těl prasat přístrojem IS-D-05

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F08%3A%230000895" target="_blank" >RIV/00027014:_____/08:#0000895 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Klasifikace jatečných těl prasat přístrojem IS-D-05

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem metodiky je klasifikace JUT prasat ultrazvukovým přístrojem IS-D-05. Speciálně pro tento přístroj byla zkonstruována regresní rovnice pro predikci svaloviny v jatečném těle prasat. Postup popsané klasifikace byl již v praxi ověřen.

  • Název v anglickém jazyce

    Pig carcass classification by means of IS-D-05 apparatus

  • Popis výsledku anglicky

    The purpose of this methodology is pig carcass classification by means of IS-D-05 apparatus. A special regression equation was constructed for prediction of lean meat content in pig carcasses. The classification technique was tested in practice.

Klasifikace

  • Druh

    N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    978-80-7403-017-8

  • Číslo předpisu

  • Technické parametry

    Ultrazvukový přístroj IS-D-05 k měření podílu svaloviny v JUT prasat neinvazivní metodou.

  • Ekonomické parametry

    Spolehlivé stanovení podílu svaloviny v JUT prasat pro hodnocení v SEUROP systému, jehož výsledky poskytují podklady pro tvorbu farmářských cen.

  • Označení certifikačního orgánu

    Ministerstvo zemědělství ČR Praha

  • Datum certifikace

  • Způsoby využití výsledku