Pig carcass presentation with flare fat in Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F10%3A%230001329" target="_blank" >RIV/00027014:_____/10:#0001329 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Pig carcass presentation with flare fat in Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
There was calculated a prediction formula for the reference weight (y) (EC) of the pig carcasses using the the weight of the carcass with the flare fat (x) as the main regressor. The formula is: y=1,65651 + 0,96139 * x. The formula fulfills the statistical parameters of accuracy.
Název v anglickém jazyce
Pig carcass presentation with flare fat in Czech Republic
Popis výsledku anglicky
There was calculated a prediction formula for the reference weight (y) (EC) of the pig carcasses using the the weight of the carcass with the flare fat (x) as the main regressor. The formula is: y=1,65651 + 0,96139 * x. The formula fulfills the statistical parameters of accuracy.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Research in Pig Breeding
ISSN
1802-7547
e-ISSN
—
Svazek periodika
4
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—