Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

International seminar Production of maize silage and analyse of its nutrition value

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F11%3A%230001376" target="_blank" >RIV/00027014:_____/11:#0001376 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    International seminar Production of maize silage and analyse of its nutrition value

  • Popis výsledku v původním jazyce

    "The seminar was held 15.2.2011 at Pohořelice and 16.2. at Prague Uhříněves. The seminar contained the scientific communication, including plenary sessions, invited lectures and discussions. The sessions were divided into 4 sections that included: 1st ?New Aaspects of Forage Production and Preservation ? invited lecturee prof J. Lauer, Wisconsin University, USA, 2nd ? Variability of Nutrition Value of Preserved Forage ? invited lecturee Dr. Alberto Barbi, Italy, 3rd ? Hygienic aspects of preserved forages on production health of animals ? invited lecturee Dr. Bengt Gertzell, Sveden, 4th ? Production of biogass by conserved forages ? invited lecturee Dr. Stumpf Frank, Germany."

  • Název v anglickém jazyce

    International seminar Production of maize silage and analyse of its nutrition value

  • Popis výsledku anglicky

    "The seminar was held 15.2.2011 at Pohořelice and 16.2. at Prague Uhříněves. The seminar contained the scientific communication, including plenary sessions, invited lectures and discussions. The sessions were divided into 4 sections that included: 1st ?New Aaspects of Forage Production and Preservation ? invited lecturee prof J. Lauer, Wisconsin University, USA, 2nd ? Variability of Nutrition Value of Preserved Forage ? invited lecturee Dr. Alberto Barbi, Italy, 3rd ? Hygienic aspects of preserved forages on production health of animals ? invited lecturee Dr. Bengt Gertzell, Sveden, 4th ? Production of biogass by conserved forages ? invited lecturee Dr. Stumpf Frank, Germany."

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Pohořelice, Uhříněves

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    150

  • Počet zahraničních účastníků

    22

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce