Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Silages of Red Clover - the Effect of Different Preparations for the Quality Parameters in 1st and 2nd Cut

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F12%3A%230001730" target="_blank" >RIV/00027014:_____/12:#0001730 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/12176.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/12176.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Silages of Red Clover - the Effect of Different Preparations for the Quality Parameters in 1st and 2nd Cut

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The set of tested red clover silages from the first cut (25-06-2010) was divided into 7 groups; each of them included 4 samples. First group of the samples was untreated (C a). The second group of silage samples was treated using BIOS (BIOS a) preparation. The third group contained the silage samples treated with combination of BIOS and B 1 : 100 (BIOS + B 100 a) preparations. The fourth group was treated usingB 1 : 50 (B 50 a), fifth group B 1 : 100 (B 100 a), sixth group B 1 : 200 (B 200 a) and seventh B 1 : 500 (B 500 a). The distribution of samples was similar for the second cut (07-09-2010)as for the first cut: C p, BIOS p, B 100 p, B 200 p and B 500 p. Group of the samples BIOS + B 10 p and B 10 p were treated with B in concentration 1:10. In thefirst cut the group C a and B 100 a positively affected the quality of silage. The highest values of lactic acid showed the groups C a and B 100 a (both in average 34.73 g . kg-l). In the second cut the best results were achieved in the

  • Název v anglickém jazyce

    Silages of Red Clover - the Effect of Different Preparations for the Quality Parameters in 1st and 2nd Cut

  • Popis výsledku anglicky

    The set of tested red clover silages from the first cut (25-06-2010) was divided into 7 groups; each of them included 4 samples. First group of the samples was untreated (C a). The second group of silage samples was treated using BIOS (BIOS a) preparation. The third group contained the silage samples treated with combination of BIOS and B 1 : 100 (BIOS + B 100 a) preparations. The fourth group was treated usingB 1 : 50 (B 50 a), fifth group B 1 : 100 (B 100 a), sixth group B 1 : 200 (B 200 a) and seventh B 1 : 500 (B 500 a). The distribution of samples was similar for the second cut (07-09-2010)as for the first cut: C p, BIOS p, B 100 p, B 200 p and B 500 p. Group of the samples BIOS + B 10 p and B 10 p were treated with B in concentration 1:10. In thefirst cut the group C a and B 100 a positively affected the quality of silage. The highest values of lactic acid showed the groups C a and B 100 a (both in average 34.73 g . kg-l). In the second cut the best results were achieved in the

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů