Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Effect of Sex, Weight and Lean Meat Content on the Pig Carcass Realization

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F12%3A%230001752" target="_blank" >RIV/00027014:_____/12:#0001752 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.respigbreed.cz/2012/2/21.pdf" target="_blank" >http://www.respigbreed.cz/2012/2/21.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Effect of Sex, Weight and Lean Meat Content on the Pig Carcass Realization

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Into the observation were included 460 final hybrids of pig carcasses. The sample of carcasses was evaluated on the base of the current valid Czech price-mask. The observation focused closely on the sex, carcass weight and the lean meat content and its effect on the cash sales in selected categories. The fattening of gilts is more effective then by barrows. The difference makes 1.64 CZK on one kg of the carcass. The best price evaluation reached the weight categories from 80.0 to 89.9 kg and from 90.0 to 99.9 kg (cash sales 43.02 and 42.8 CZK/kg of carcass). Best evaluated SEUROP grades were the E (55.0 ? 59.9%) and the S class (more than 60.0%) where the cash sales reached 43.5 respectively 43.6 CZK/kg of carcass).

  • Název v anglickém jazyce

    The Effect of Sex, Weight and Lean Meat Content on the Pig Carcass Realization

  • Popis výsledku anglicky

    Into the observation were included 460 final hybrids of pig carcasses. The sample of carcasses was evaluated on the base of the current valid Czech price-mask. The observation focused closely on the sex, carcass weight and the lean meat content and its effect on the cash sales in selected categories. The fattening of gilts is more effective then by barrows. The difference makes 1.64 CZK on one kg of the carcass. The best price evaluation reached the weight categories from 80.0 to 89.9 kg and from 90.0 to 99.9 kg (cash sales 43.02 and 42.8 CZK/kg of carcass). Best evaluated SEUROP grades were the E (55.0 ? 59.9%) and the S class (more than 60.0%) where the cash sales reached 43.5 respectively 43.6 CZK/kg of carcass).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI111A166" target="_blank" >QI111A166: Biotechnologické postupy v reprodukci a odchovu prasat jako nástroj ekonomického růstu a konkurenceschopnosti odvětví</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Research in Pig Breeding

  • ISSN

    1802-7547

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    6

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    97-101

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus