Development of Red Clover Digestibility According to In Vitro Method
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F13%3A%230001875" target="_blank" >RIV/00027014:_____/13:#0001875 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/13106.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/13106.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Development of Red Clover Digestibility According to In Vitro Method
Popis výsledku v původním jazyce
Red clover (Trifolium pratense L. - Chlumecký variety, diploid) was harvested in 3 cuts in 2011. Various growth parameters and chemical composition were determined. Was found a high correlation (r = -0,87) between the values of neutral detergent fibre (NDF) content and crude protein (CP) content. In vitro dry matter digestibility (DMD) was determined on selected samples. Content of NDF was found to be highly correlated with DMD (r = -0,91).
Název v anglickém jazyce
Development of Red Clover Digestibility According to In Vitro Method
Popis výsledku anglicky
Red clover (Trifolium pratense L. - Chlumecký variety, diploid) was harvested in 3 cuts in 2011. Various growth parameters and chemical composition were determined. Was found a high correlation (r = -0,87) between the values of neutral detergent fibre (NDF) content and crude protein (CP) content. In vitro dry matter digestibility (DMD) was determined on selected samples. Content of NDF was found to be highly correlated with DMD (r = -0,91).
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů