Improving Health and Welfare of Pigs
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F15%3AN0000008" target="_blank" >RIV/00027014:_____/15:N0000008 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vuzv.cz/_privat/15062.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/15062.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Improving Health and Welfare of Pigs
Popis výsledku v původním jazyce
Organic pig producers face the major challenge to produce pig meat of high quality and at a moderate price based on high animal health and welfare standards. To meet this challenge, farmers cannot rely on organic housing and production regulations solely, as these do not inevitably result in a good animal health and welfare status of the pigs.
Název v anglickém jazyce
Improving Health and Welfare of Pigs
Popis výsledku anglicky
Organic pig producers face the major challenge to produce pig meat of high quality and at a moderate price based on high animal health and welfare standards. To meet this challenge, farmers cannot rely on organic housing and production regulations solely, as these do not inevitably result in a good animal health and welfare status of the pigs.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů