Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of alfalfa and ascorbic acid on performance and egg quality

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F18%3AN0000170" target="_blank" >RIV/00027014:_____/18:N0000170 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://vuzv.cz/_privat/18169.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/18169.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of alfalfa and ascorbic acid on performance and egg quality

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The purpose of the experiment was to find out how the addition of dehydrated alfalfa (DA) and ascorbic acid (AA) into hen diet influences the performance characteristics and egg quality characterized by physical parameters, carotenoids content in yolk and oxidative stability of yolks. The hens Hisex Brown were divided into 6 treatments according to level of DA (0 and 40 g/kg) and concentration of AA (0,100 and 200 mg/ kg) in diet.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of alfalfa and ascorbic acid on performance and egg quality

  • Popis výsledku anglicky

    The purpose of the experiment was to find out how the addition of dehydrated alfalfa (DA) and ascorbic acid (AA) into hen diet influences the performance characteristics and egg quality characterized by physical parameters, carotenoids content in yolk and oxidative stability of yolks. The hens Hisex Brown were divided into 6 treatments according to level of DA (0 and 40 g/kg) and concentration of AA (0,100 and 200 mg/ kg) in diet.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů