The effect of alfalfa and ascorbic acid on performance and egg quality
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F18%3AN0000170" target="_blank" >RIV/00027014:_____/18:N0000170 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vuzv.cz/_privat/18169.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/18169.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The effect of alfalfa and ascorbic acid on performance and egg quality
Popis výsledku v původním jazyce
The purpose of the experiment was to find out how the addition of dehydrated alfalfa (DA) and ascorbic acid (AA) into hen diet influences the performance characteristics and egg quality characterized by physical parameters, carotenoids content in yolk and oxidative stability of yolks. The hens Hisex Brown were divided into 6 treatments according to level of DA (0 and 40 g/kg) and concentration of AA (0,100 and 200 mg/ kg) in diet.
Název v anglickém jazyce
The effect of alfalfa and ascorbic acid on performance and egg quality
Popis výsledku anglicky
The purpose of the experiment was to find out how the addition of dehydrated alfalfa (DA) and ascorbic acid (AA) into hen diet influences the performance characteristics and egg quality characterized by physical parameters, carotenoids content in yolk and oxidative stability of yolks. The hens Hisex Brown were divided into 6 treatments according to level of DA (0 and 40 g/kg) and concentration of AA (0,100 and 200 mg/ kg) in diet.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů