Meat quality of slow-growing chickens housed on pasture
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F18%3AN0000171" target="_blank" >RIV/00027014:_____/18:N0000171 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vuzv.cz/_privat/18170.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/18170.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Meat quality of slow-growing chickens housed on pasture
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this study was to evaluate the effect of pasture intake in 300 broilers of three chicken genotypes (Dominant Sussex D104, Dominant Brown D102 and Dominant Tinted D723) on the concentration of carotenoids and vitamins, oxidative stability and sensory evaluation of breast muscle.
Název v anglickém jazyce
Meat quality of slow-growing chickens housed on pasture
Popis výsledku anglicky
The aim of this study was to evaluate the effect of pasture intake in 300 broilers of three chicken genotypes (Dominant Sussex D104, Dominant Brown D102 and Dominant Tinted D723) on the concentration of carotenoids and vitamins, oxidative stability and sensory evaluation of breast muscle.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů