Principy silážování kukuřice
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F18%3AN0000199" target="_blank" >RIV/00027014:_____/18:N0000199 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://vuzv.cz/_privat/18198.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/18198.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Principy silážování kukuřice
Popis výsledku v původním jazyce
V příspěvku jsou popsány hlavní principy silážování kukuřice a funkce jednotlivých složek, které se přidávají do siláží pro vylepšení fermentačního procesu.
Název v anglickém jazyce
Principles of maize silaging
Popis výsledku anglicky
The main principles of maize silaging are describe in this article. Function of individual components of silage additives is explained too.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2018
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů