Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Způsoby zrání hovězího masa

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F22%3AN0000194" target="_blank" >RIV/00027014:_____/22:N0000194 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://vuzv.cz/_privat/22195.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/22195.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Způsoby zrání hovězího masa

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce se zabývá analýzou významu procesu zrání masa, které je v případě hovězího zcela zásadní pro finální technologické a organoleptické vlastnosti. Jsou rozebírány tři základní způsoby zrání, mokré, suché a použití semipermeabilních obalů, včetně výhod či nedostatků, které dané metody přinášejí.

  • Název v anglickém jazyce

    Methods of ageing beef

  • Popis výsledku anglicky

    The article deals with the analysis of the significanhttps://vuzv.cz/_privat/22195.pdfce of the meat maturation process, which in the case of beef is crucial for the final technological and organoleptic properties. The three basic methods of maturation, wet, dry and the use of semi-permeable packaging, are discussed, including the advantages or disadvantages of these methods.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů