Přehled přípravků ke konzervaci objemných i jadrných krmiv
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008685" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008685 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Přehled přípravků ke konzervaci objemných i jadrných krmiv
Popis výsledku v původním jazyce
V současné době je na trhu v ČR mnoho konzervačních přípravků. Výběr vhodného konzervačního přípravku se tak stává pro zemědělce velmi obtížný. Tato studie obsahuje všechny přípravky užívané v ČR ke zlepšení konzervace a prodloužení skladování objemnýchi
Název v anglickém jazyce
The survey of preservative preparations of roughage and concentrates
Popis výsledku anglicky
In this time is in the market in Czech Republic many additives. The choice of suitable additive is very difficult for farmers. This study contains all additives that are used in Czech Republic for improvement of preservation and for extension of storageIn this time is in the market in Czech Republic many additives. The choice of suitable additive is very difficult for farmers. This study contains all additives that are used in Czech Republic for improvement of preservation and for extension of storager
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006339" target="_blank" >EP0960006339: Optimalizace krmné techniky vysokoužitkových dojnic</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
80-7271-027-3
Počet stran knihy
55
Název nakladatele
ÚZPI
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—