Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effect of additives on fermentation quality and flora of lactic acid bacteria of grass silage

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00009004" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00009004 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effect of additives on fermentation quality and flora of lactic acid bacteria of grass silage

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The effect of adding formic acid, bacterial inoculant or a mixture of bacterial inoculant and enzymes on the fermentation quality and flora of lactic acid bacteria of wiltted grass silage were investigated using of timothy, orchargrass and alfalfa. The inoculant-treated or a mixture of inoculant and enzymes -treated silages in thimothy and orchardgrass were well preserved and they inclued mainly Lactobacillus casei subsp.rhamnosus.

  • Název v anglickém jazyce

    Effect of additives on fermentation quality and flora of lactic acid bacteria of grass silage

  • Popis výsledku anglicky

    The effect of adding formic acid, bacterial inoculant or a mixture of bacterial inoculant and enzymes on the fermentation quality and flora of lactic acid bacteria of wiltted grass silage were investigated using of timothy, orchargrass and alfalfa. The inoculant-treated or a mixture of inoculant and enzymes -treated silages in thimothy and orchardgrass were well preserved and they inclued mainly Lactobacillus casei subsp.rhamnosus.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/ME%20194" target="_blank" >ME 194: Hodnocení energie a bílkovin v konzervovaných pícninách</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Zborník referátov z 9. medzinárodného sympózia Konzervovanie objemových krmív

  • ISBN

    80-88872-10-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    136-137

  • Název nakladatele

    VÚŽV

  • Místo vydání

    Nitra

  • Místo konání akce

    Nitra

  • Datum konání akce

    6. 9. 1999

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku