Experimental study of vacuum cooling of cooked beef in soup
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A00007681" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:00007681 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Experimental study of vacuum cooling of cooked beef in soup
Popis výsledku v původním jazyce
The vacuum cooling of cooked beef was experimentally studied. The time-temperatures, time-pressure and mass loses have been measured to predict whether the time of cooling is a meat size dependent parameter. In study was find a method to minimise the mass
Název v anglickém jazyce
Experimental study of vacuum cooling of cooked beef in soup
Popis výsledku anglicky
The vacuum cooling of cooked beef was experimentally studied. The time-temperatures, time-pressure and mass loses have been measured to predict whether the time of cooling is a meat size dependent parameter. In study was find a method to minimise the mass
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Engineering
ISSN
0260-8774
e-ISSN
—
Svazek periodika
59
Číslo periodika v rámci svazku
2-3
Stát vydavatele periodika
US - Spojené státy americké
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
105-110
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—