Problematika stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P002295" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P002295 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Problematika stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Sdělení bylo věnováno problematice stanovení gluten v potravinách a potravinářských surovinách vhodných pro bezlepkovou dietu a vývoji nové ELISA soupravy na stanovení glutenu
Název v anglickém jazyce
Problems of gluten determination in gluten-free raw materials and foods
Popis výsledku anglicky
The aim of the study dealt with the problem of gluten determination in foods and raw materials suitable for gluten-free diet and the development of a new ELISA method for gluten determination.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD1023" target="_blank" >QD1023: Analýza glutenu (lepku) a sledování kvality bezlepkových potravin a surovin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XXXIV sumposium o nových směrech výroby a hodnocení potraviny
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
166-168
Název nakladatele
—
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Datum konání akce
1. 1. 2003
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—