Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Problematika stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P002295" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P002295 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Problematika stanovení glutenu v bezlepkových surovinách a potravinách

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Sdělení bylo věnováno problematice stanovení gluten v potravinách a potravinářských surovinách vhodných pro bezlepkovou dietu a vývoji nové ELISA soupravy na stanovení glutenu

  • Název v anglickém jazyce

    Problems of gluten determination in gluten-free raw materials and foods

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of the study dealt with the problem of gluten determination in foods and raw materials suitable for gluten-free diet and the development of a new ELISA method for gluten determination.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QD1023" target="_blank" >QD1023: Analýza glutenu (lepku) a sledování kvality bezlepkových potravin a surovin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2003

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků XXXIV sumposium o nových směrech výroby a hodnocení potraviny

  • ISBN

    80-902671-6-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    166-168

  • Název nakladatele

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem

  • Datum konání akce

    1. 1. 2003

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku