Seminář "Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů".
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F03%3A8P003955" target="_blank" >RIV/00027022:_____/03:8P003955 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Seminář "Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů".
Popis výsledku v původním jazyce
VÚPP uspořádal na Mikrobiologickém ústavu Akademie věd v Praze dne 22.10.2003 seminář "Současný stav v oblasti bezlepkové diety z pohledu chemiků - analytiků, výrobců potravin, lékařů a pacientů". Jizerské pekárny zde představily sortiment nových bezlepkových výrobků, připravených ze směsi, vytvořené VÚPP.
Název v anglickém jazyce
Meetung "Actual situation in the area of gluten free diet from the point of view of analytical chemists, food producers, physicians and patients".
Popis výsledku anglicky
FRI Prague organized 22.1.2004 Seminar "Actual stage on the field gluten free diet from the view of analytical chemists, food producers, doctors and patients" on the Microbiological Institute of Academy of Science in Prague.Jizera´s Backeries presented there new collection of gluten free products, made from new gluten free mixture, created FRI.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
CB - Analytická chemie, separace
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Mikrobiologický ústav Akademie věd ČR Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
50
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce