Bezlepková směs z přirozeně bezlepkových surovin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F12%3A00000297" target="_blank" >RIV/00027022:_____/12:00000297 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60193697:_____/12:#0000732
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezlepková směs z přirozeně bezlepkových surovin
Popis výsledku v původním jazyce
Řešení se týká bezlepkové směsi z přirozeně bezlepkových surovin, která nově obsahuje 3 druhy pohankových sladů. Tato směs je vhodná na výrobu i domácí přípravu bezlepkových produktů jako je chléb, běžné pečivo, jemné pečivo, cukrářské výrobky apod.
Název v anglickém jazyce
Gluten- free mixture from natural gluten-free raw materials
Popis výsledku anglicky
Solution concerns of gluten-free mixture made from gluten-free raw materials, new contains 3 buchwheat sorts of malts. This mixture is good for making in factory and in home preparing gluten-free products as bread, pastry, confectionary commodity etc.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI101B090" target="_blank" >QI101B090: Nové postupy produkce funkčních cereálních a mléčných potravin a funkčních nápojů s obsahem bioaktivních složek z vybraných rostlinných a živočišných zemědělských surovin s využitím probiotických mikroorganismů a postupy posuzování jejich kvality</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
24072
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Jizerské pekárny, s.r.o. Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.,
Způsob využití
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence