Bezlepková směs na přípravu bezlepkových výrobků1
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A9P000386" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:9P000386 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezlepková směs na přípravu bezlepkových výrobků1
Popis výsledku v původním jazyce
Bezlepková směs na přípravu bezlepkových výrobků jako je chléb, běžné pečivo, jemné pečivo, cukrářské výrobky, těstoviny, přílohové knedlíky, směsi, těstoviny.Obsahuje převážně české suroviny, neobsahuje alergeny ze soji a mléka.Je používána Jizerskými pekárnami pro výrobu široké škály bezlepkových výrobků - chleby, pečivo, sladké výrobky, přílohové knelíky, směsi pro domácí přípravu výrobků aj.
Název v anglickém jazyce
Gluten free blend for preparing gluten free products
Popis výsledku anglicky
Gluten free blend for preparing gluten free products such as breads, common pastries, confectionary products, pastes, side-dish dumplings, mixtures and so on.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QE1115" target="_blank" >QE1115: Bezlepkové směsi a jejich uplatnění ve výrobcích pro speciální výživu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
UV 14836
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Jizerské pekárny, spol. s r. o., Liberec, CZ Výzkumný ústav potravinářský Praha, Praha, CZ
Způsob využití
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Druh možnosti využití
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence