Diskuzní večer na téma Lepek a bezlepek.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F20%3A980" target="_blank" >RIV/00027022:_____/20:980 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Diskuzní večer na téma Lepek a bezlepek.
Popis výsledku v původním jazyce
Diskuzní večer věnovaný problematice intolerance lepku, bezlepkovým potravinám a značení bezlepkových výrobků. Určeno pro laickou veřejnost.
Název v anglickém jazyce
Discussion evening on the topic of Gluten and gluten-free foods
Popis výsledku anglicky
Discussion evening devoted to the issue of gluten intolerance, gluten-free foods and labeling of gluten-free products. Intended for the general public.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/LM2018100" target="_blank" >LM2018100: Infrastruktura pro propagaci metrologie v potravinářství a výživě v České republice</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů