Lepek v potravinách, databáze bezlepkových potravin, bezlepková dieta
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F06%3AE0004023" target="_blank" >RIV/00027022:_____/06:E0004023 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Lepek v potravinách, databáze bezlepkových potravin, bezlepková dieta
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek shrnuje nejnovější poznatky v oblasti bezlepkové diety a databáze bezlepkových potravin. je zaměřen na otázku legislativy, správného označování potravin z pohledu celiakie. Ukázal nové zajímavé výsledky při sledování denního příjmu gliadinu.
Název v anglickém jazyce
Gluten in foods, database of gluten-free foods, gluten-free diet
Popis výsledku anglicky
Gluten in foods, database of gluten-free foods, gluten-free diet
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1B53002" target="_blank" >1B53002: Hodnocení bezpečnosti potravin pro bezlepkovou dietu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
Neuveden
Identifikační číslo nosiče
—