Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Nutriční změny u ovsa setého a nahého ovsa v průběhu klíčení

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A8P006887" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:8P006887 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Changes of basic nutrients (dry matter, ash, proteins, dietary fibre, fat, amino acids), vitamins (B1,B2,niacin, pantothenic acid, B6, C,E and carotenoids), minerals and some trace elemnts during germination of common oat and naked oat were followed.

  • Název v anglickém jazyce

    Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination

  • Popis výsledku anglicky

    Changes of basic nutrients (dry matter, ash, proteins, dietary fibre, fat, amino acids), vitamins (B1,B2,niacin, pantothenic acid, B6, C,E and carotenoids), minerals and some trace elemnts during germination of common oat and naked oat were followed.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QD0057" target="_blank" >QD0057: Diverzita opomíjených obilnin a pseudoobilnin a její využití v setrvalém zemědělství a zdravé výživě</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences, Special Issue

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    22

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    317-320

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus