Nutriční změny u ovsa setého a nahého ovsa v průběhu klíčení
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A8P006887" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:8P006887 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination
Popis výsledku v původním jazyce
Changes of basic nutrients (dry matter, ash, proteins, dietary fibre, fat, amino acids), vitamins (B1,B2,niacin, pantothenic acid, B6, C,E and carotenoids), minerals and some trace elemnts during germination of common oat and naked oat were followed.
Název v anglickém jazyce
Nutritional changes of common oat (Avena sativa L.) and naked oat (Avena nuda L.) during germination
Popis výsledku anglicky
Changes of basic nutrients (dry matter, ash, proteins, dietary fibre, fat, amino acids), vitamins (B1,B2,niacin, pantothenic acid, B6, C,E and carotenoids), minerals and some trace elemnts during germination of common oat and naked oat were followed.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QD0057" target="_blank" >QD0057: Diverzita opomíjených obilnin a pseudoobilnin a její využití v setrvalém zemědělství a zdravé výživě</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Journal of Food Sciences, Special Issue
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Svazek periodika
22
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
317-320
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—