Validace imunochemických metod pro identifikaci živočišných surovin v tepelně opracovaných potravinách
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A8P007123" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:8P007123 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Validace imunochemických metod pro identifikaci živočišných surovin v tepelně opracovaných potravinách
Popis výsledku v původním jazyce
Byly validovány soupravy ELISA pro identifikaci drůbežího masa v tepelně opracovaných masných výrobcích.
Název v anglickém jazyce
Validation of immunochemical methods for identification of animal raw materials in thermal treated food products
Popis výsledku anglicky
There were validated ELISA kits for identification poultry meat in thermal treated meat products.Kits ELISA Tek and Tepnel Biosystems are sensitive to common kinds of poultry meat (chicken,turkey,duck) with highest sensitivity for chicken meat, lowest for duck meat. ELISA Tek kit has positive reaction to beef meat but this response is bellow limit of detection.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
261-265
Název nakladatele
Výzkumný ústav potravinářský Praha
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr
Datum konání akce
24. 5. 2004
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—