Výzkumná zpráva VÚPP č.5/360/2004
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A995719" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:995719 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výzkumná zpráva VÚPP č.5/360/2004
Popis výsledku v původním jazyce
Výzkumná zpráva VÚPP č.5/360/2004
Název v anglickém jazyce
New technology for processing of egg products
Popis výsledku anglicky
New technology for processing of egg productsNew technology for processing of egg products
Klasifikace
Druh
A - Audiovizuální tvorba
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QE1026" target="_blank" >QE1026: Nové technologie zpracování vaječné suroviny</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
—
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
—
Verze
—
Identifikační číslo nosiče
—