Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F04%3A995720" target="_blank" >RIV/00027022:_____/04:995720 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti
Popis výsledku v původním jazyce
Homogenizátor sypkých hmot s možností úpravy teploty a vlhkosti
Název v anglickém jazyce
New technology for processing of egg products
Popis výsledku anglicky
New technology for processing of egg productsNew technology for processing of egg products
Klasifikace
Druh
P - Patent
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QE1026" target="_blank" >QE1026: Nové technologie zpracování vaječné suroviny</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
2004-15356
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
24. 7. 2004
Název vlastníka
příjemci
Způsob využití
—
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence