Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Modelování přenosu tepla a hmoty při průchodu kuřat chladicím tunelem

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F06%3A8P006167" target="_blank" >RIV/00027022:_____/06:8P006167 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Modelling of Heat and Mass Transfer during Passage of the Chicken through the Chilling Tunnel

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This work contains the results of mathematical modelling of heat and mass transfer during chilling of chicken in a cooling tunnel. Experimental data were obtained by measurements conducted on equipment of one of the domestic chilled poultry producers. The mathematical modelling employed codes Bertix (TNO-MEP, Holland) and Food Product Modeller (Mirinz, Food Technology and Research Ltd, New Zealand). The results are coefficients of heat and mass transfer, typical for the particular poultry chilling technology.

  • Název v anglickém jazyce

    Modelling of Heat and Mass Transfer during Passage of the Chicken through the Chilling Tunnel

  • Popis výsledku anglicky

    This work contains the results of mathematical modelling of heat and mass transfer during chilling of chicken in a cooling tunnel. Experimental data were obtained by measurements conducted on equipment of one of the domestic chilled poultry producers. The mathematical modelling employed codes Bertix (TNO-MEP, Holland) and Food Product Modeller (Mirinz, Food Technology and Research Ltd, New Zealand). The results are coefficients of heat and mass transfer, typical for the particular poultry chilling technology.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/GA101%2F02%2F0649" target="_blank" >GA101/02/0649: Modelování přenosu tepla, proudění a dob zdržení v aparátech potravinářského průmyslu</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food Engineering

  • ISSN

    0260-8774

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    72

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    108-112

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus