Modelování přenosu tepla a hmoty při průchodu kuřat chladicím tunelem
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F06%3A8P006167" target="_blank" >RIV/00027022:_____/06:8P006167 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Modelling of Heat and Mass Transfer during Passage of the Chicken through the Chilling Tunnel
Popis výsledku v původním jazyce
This work contains the results of mathematical modelling of heat and mass transfer during chilling of chicken in a cooling tunnel. Experimental data were obtained by measurements conducted on equipment of one of the domestic chilled poultry producers. The mathematical modelling employed codes Bertix (TNO-MEP, Holland) and Food Product Modeller (Mirinz, Food Technology and Research Ltd, New Zealand). The results are coefficients of heat and mass transfer, typical for the particular poultry chilling technology.
Název v anglickém jazyce
Modelling of Heat and Mass Transfer during Passage of the Chicken through the Chilling Tunnel
Popis výsledku anglicky
This work contains the results of mathematical modelling of heat and mass transfer during chilling of chicken in a cooling tunnel. Experimental data were obtained by measurements conducted on equipment of one of the domestic chilled poultry producers. The mathematical modelling employed codes Bertix (TNO-MEP, Holland) and Food Product Modeller (Mirinz, Food Technology and Research Ltd, New Zealand). The results are coefficients of heat and mass transfer, typical for the particular poultry chilling technology.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA101%2F02%2F0649" target="_blank" >GA101/02/0649: Modelování přenosu tepla, proudění a dob zdržení v aparátech potravinářského průmyslu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food Engineering
ISSN
0260-8774
e-ISSN
—
Svazek periodika
72
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
108-112
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—