ELISA soupravy pro stanovení alergenních složek potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F07%3A8P007130" target="_blank" >RIV/00027022:_____/07:8P007130 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
ELISA soupravy pro stanovení alergenních složek potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek seznamuje se 2 vyvinutými ELISA soupravami na kvantitativní stanovení potravinových alergenů. Jedná se o soupravy sendvičového typu a jsou určeny pro stanovení beta-laktoglobulinu a alergenní proteiny vaječného bílku.
Název v anglickém jazyce
ELISA kits for determination of allergenic compounds in foods.
Popis výsledku anglicky
The contribution introduces 2 developed ELISA kits for quantitative determination of food allergens. Both kits are kits of sandwich type and are designed for beta-lactoglobulin and allergenic proteins of egg white determination.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/2B06138" target="_blank" >2B06138: Metody na stanovení alergenních složek v potravinách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků XXXVIII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
136-139
Název nakladatele
Holasová M., Fiedlerová V,Špicner J.
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Datum konání akce
1. 1. 2007
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—