Symbiotický fermentovaný mléčný a/nebo syrovátkový nápoj
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F08%3A9P000249" target="_blank" >RIV/00027022:_____/08:9P000249 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Symbiotický fermentovaný mléčný a/nebo syrovátkový nápoj
Popis výsledku v původním jazyce
Symbiotický fermentovaný a/nebo syrovátkový nápoj obsahuje probiotické kultury a prebiotické látky, které příznivě ovlivňují růst probiotických kultur v lidském trávicím traktu. Dosud používané fermentované druhy mléčných výrobků neobsahují přídavek prebiotických látek.
Název v anglickém jazyce
Symbiotic fermented milk and/or whey beverage
Popis výsledku anglicky
Symbiotic and/or whey beverage containing probiotic cultures and prebiotic substances with positive influence of probiotic cultures growth in human alimentary tract. The range of fermented milk products contains no adition of prebiotics till this time.
Klasifikace
Druh
F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
18552
Vydavatel
—
Název vydavatele
—
Místo vydání
—
Stát vydání
—
Datum přijetí
—
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský, v.v.i. Milcom, a.s.
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)