Přístrojové metody ke stanovení textury potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000096" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000096 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Přístrojové metody ke stanovení textury potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Seminář byl určen pro pracovníky laboratoří potravinářských závodů, pracovníky výzkumu, ústředních kontrolních laboratoří a učitele středních a vysokých škol se zaměřením na potraviny a jejich kvalitu.
Název v anglickém jazyce
Instrumental methods for prediction of texture of foods
Popis výsledku anglicky
Seminar was aimed for workers in laboratories of food processing companies, researchers, workers of state agencies for food quality and safety control, teachers of higher educational schools and universities having the scope of foods and their quality.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
ve fy O.K.Servis BioPro, Praha 9-Horní Počernice
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
22
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce