Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Přístrojové metody ke stanovení textury potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000096" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000096 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Přístrojové metody ke stanovení textury potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Seminář byl určen pro pracovníky laboratoří potravinářských závodů, pracovníky výzkumu, ústředních kontrolních laboratoří a učitele středních a vysokých škol se zaměřením na potraviny a jejich kvalitu.

  • Název v anglickém jazyce

    Instrumental methods for prediction of texture of foods

  • Popis výsledku anglicky

    Seminar was aimed for workers in laboratories of food processing companies, researchers, workers of state agencies for food quality and safety control, teachers of higher educational schools and universities having the scope of foods and their quality.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    ve fy O.K.Servis BioPro, Praha 9-Horní Počernice

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    22

  • Počet zahraničních účastníků

    0

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce