Konference: Food Technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F20%3A43921230" target="_blank" >RIV/60461373:22330/20:43921230 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Konference: Food Technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin
Popis výsledku v původním jazyce
První ročník konference: Food Technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin se věnoval problematice úchovy potravin a kvality potravin. Konference byla věnována nejen vědeckým pracovníkům, ale i pracovníkům potravinářského průmyslu, odborným zaměstnancům státní správy a dalším zájemcům o danou problematiku.
Název v anglickém jazyce
Conference: Food Technology, food quality: New trends in food preservation
Popis výsledku anglicky
The first year of the conference: Food Technology, food quality: New trends in food preservation focused on the issue of food preservation and food quality. The conference was dedicated not only to scientists, but also to workers in the food industry, professional government employees and others interested in the issue.
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Ústav molekulární genetiky AV ČR, Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
80
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce