Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jakost potravin aneb Ingrovy dny 2013

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F13%3A00199169" target="_blank" >RIV/62156489:43210/13:00199169 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.maso.cz/" target="_blank" >http://www.maso.cz/</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jakost potravin aneb Ingrovy dny 2013

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Souhrn z Konference o jakosti potravin a potravinových surovin. Tradičně na počátku března se na Mendelově univerzitě v Brně konají Ingrovy dny, jejichž součástí je mezinárodní vědecká konference, zabývající se problematikou jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin a surovin rostlinného a živočišného původu ve všech souvislostech. Letos z důvodu zařazení zahraničního hosta, konala se konference o týden dříve. Na programu bývají vyžádané přednášky, přednášená sdělení a plakátová sdělení. Konference je tradiční příležitostí k setkání pro široký okruh účastníků z řad akademických pracovníků univerzit, výzkumných a kontrolních institucí, zpracovatelských firem a podniků, ale i jednotlivců se zájmem o danou problematiku.

  • Název v anglickém jazyce

    Food Quality or Ingr's Days 2013

  • Popis výsledku anglicky

    Summary from the Food Quality and Safetty Conference. Traditionally, at the beginning of March at the Mendel University in Brno are Ingr's days involving international scientific conference dedicated to the issues of quality parameters of food and foodstuff of plant and animal origin in all contexts. This year, due to inclusion of foreign guest prof. Hartog, the conference was held a week earlier. On the agenda are requested lectures, lectured communications and poster communications. The conference isan opportunity for the traditional meetings of participants from the academic staff of universities, research institutions and control, processing firms and businesses, but also individuals with an interest in the issue.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    24

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    59-60

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus