Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

XLV. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2019"

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F19%3A43915376" target="_blank" >RIV/62156489:43210/19:43915376 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://euipo.europa.eu/eSearch/#details/designs/005797024-0001" target="_blank" >https://euipo.europa.eu/eSearch/#details/designs/005797024-0001</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    XLV. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2019"

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Ingrovy dny jsou konferencí s mezinárodní účastí, účastníci se zabývají problematikou jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin a surovin rostlinného a živočišného původu ve všech souvislostech. Na programu bývají vyžádané přednášky, přednášená sdělení a plakátová sdělení. Konference je tradiční příležitostí k setkání pro široký okruh účastníků z řad akademických pracovníků univerzit, výzkumných a kontrolních institucí, zpracovatelských firem a podniků, ale i jednotlivců se zájmem o danou problematiku.

  • Název v anglickém jazyce

    45th Food Quality and Safety Conference - Ingr's days 2019

  • Popis výsledku anglicky

    Ingr&apos;s days as scientific conference with international participation is dedicated to the issues of quality parameters of food and foodstuff of plant and animal origin in all contexts. On programme are requested lectures, lectured communications and poster communications. The conference is an opportunity for the traditional meetings of participants from the academic staff of universities, research institutions and control, processing firms and businesses, but also individuals with an interest in the issue.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Brno

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    115

  • Počet zahraničních účastníků

    5

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    EUR - Evropská akce