Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

XLIX. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2023"

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F23%3A43923198" target="_blank" >RIV/62156489:43210/23:43923198 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    XLIX. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny 2023"

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Začátkem března se na Mendelově univerzitě v Brně tradičně konají Ingrovy dny. Jedná se o sled akcí s mezinárodní vědeckou konferencí věnovanou problematice kvalitativních parametrů potravin a potravin rostlinného a živočišného původu ve všech kontextech. Na programu jsou požadované přednášky, přednášená komunikace a posterová komunikace. Konference je příležitostí pro tradiční setkání účastníků z řad akademických pracovníků univerzit, výzkumných institucí a kontrolních, zpracovatelských firem a podniků, ale i jednotlivců se zájmem o danou problematiku.

  • Název v anglickém jazyce

    49th Food Quality and Safety Conference "Ingr's Days 2023"

  • Popis výsledku anglicky

    Ingr´s Days are several events with the traditional international scientific conference dedicated to the issue of qualitative parameters of food of plant and animal origin in all contexts. The program includes required lectures, lectured communication and poster communication. The conference is an opportunity for traditional meetings of participants from the ranks of academic staff of universities, research institutions and control, processing companies and enterprises, as well as individuals interested in the issue.

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Brno

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    195

  • Počet zahraničních účastníků

    23

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    WRD - Celosvětová akce