Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Assessment of The Immunoglobulin E-mediated Immune Response to Native (Unprocessed) Cow Milk and to Various (Processed) Cow Milk Products in Allergic Children Using IgE-immunoblotting (American Academy of Allergy, Asthma and Immunology, Annual Meeting)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F09%3A00000127" target="_blank" >RIV/00027022:_____/09:00000127 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Assessment of The Immunoglobulin E-mediated Immune Response to Native (Unprocessed) Cow Milk and to Various (Processed) Cow Milk Products in Allergic Children Using IgE-immunoblotting (American Academy of Allergy, Asthma and Immunology, Annual Meeting)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    RATIONALE: Cow´s milk allergy is one of the most widespread human allergies in early childhood. Common processing of the milk proteins may increase its biological safety but can result in changed immunoreactivity promoting IgE response in allergic children. METHODS: To compare IgE reactivity to native and processed cow milk protein, we analyzed sera from milk-allergic children by IgE-immunoblotting. RESULTS: Identical IgE-binding structures were found in native as well as in processed cow milk products.Sera of some patients showed new IgE reactivity in processed milk. CONCLUSIONS: Common cow milk processing can result in increased IgE-immunoreactivity.

  • Název v anglickém jazyce

    Assessment of The Immunoglobulin E-mediated Immune Response to Native (Unprocessed) Cow Milk and to Various (Processed) Cow Milk Products in Allergic Children Using IgE-immunoblotting (American Academy of Allergy, Asthma and Immunology, Annual Meeting)

  • Popis výsledku anglicky

    RATIONALE: Cow´s milk allergy is one of the most widespread human allergies in early childhood. Common processing of the milk proteins may increase its biological safety but can result in changed immunoreactivity promoting IgE response in allergic children. METHODS: To compare IgE reactivity to native and processed cow milk protein, we analyzed sera from milk-allergic children by IgE-immunoblotting. RESULTS: Identical IgE-binding structures were found in native as well as in processed cow milk products.Sera of some patients showed new IgE reactivity in processed milk. CONCLUSIONS: Common cow milk processing can result in increased IgE-immunoreactivity.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/2B06174" target="_blank" >2B06174: Komplexní hodnocení výskytu a příčin alergií na bílkoviny kravského mléka - možnosti prevence v ČR</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů