Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Přísada pro zvýšení efektivnosti fermentační produkce ethanolu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F10%3A00000212" target="_blank" >RIV/00027022:_____/10:00000212 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Přísada pro zvýšení efektivnosti fermentační produkce ethanolu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Předmětem ochrany v užitném vzoru je rostlinná přísada, která zrychluje přeměnu cukerného substrátu na ethanol fermentačním způsobem a umožňuje zvýšení objemu produkce ethanolu. Tato přísada je představována sušenou pohankovou natí, vodným extraktem ze sušené pohankové natě nebo izolovaným rutinem ze sušené pohankové natě.

  • Název v anglickém jazyce

    The additive for enhancing the efficiency of fermentation production of ethanol

  • Popis výsledku anglicky

    The plant additive for enhancing conversion of sugar substrate to ethanol by fermentation and enabling the increase in ethanol production is protected in this utility. This additives is based on dried buckwheat tops, water extract of dried buckwheat topsor rutin isolated from dried buckwheat tops.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    20672

  • Vydavatel

  • Název vydavatele

  • Místo vydání

  • Stát vydání

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence