Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Pivo s vyšším obsahem přírodního rutinu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F15%3A%230000053" target="_blank" >RIV/00027022:_____/15:#0000053 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1070342&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Paul%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A1&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1070342&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Paul%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A1&s_naze=&s_anot=</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Pivo s vyšším obsahem přírodního rutinu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Pivo s vyšším obsahem rutinu je charakterizováno tím, že zdrojem rutinu je vodný extrakt sušené pohankové natě drcené a/nebo mleté (Fagopyrum esculentum Moench, Fagopyrum tataricum Gaertn), připravený varem 0,1 až 10 g sušené pohankové natě na 1 litr piva.

  • Název v anglickém jazyce

    Beer with higher content of natural rutin

  • Popis výsledku anglicky

    The beer with higher content of natural rutin according to the present invention is characterized in that the rutin source is an aqueous extract of dried crushed and/or ground buckwheat tops (Fagopyrum esculentum Moench, Fagopyrum tataricum Gaertn), prepared by boil of 0.1 to 10 g of the dried buckwheat tops per 1 liter of beer.

Klasifikace

  • Druh

    P - Patent

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    305603

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

    25. 11. 2015

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Praha 10 - Hostivař, CZ

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence