Pivo s vyšším obsahem přírodního rutinu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F15%3A%230000053" target="_blank" >RIV/00027022:_____/15:#0000053 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1070342&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Paul%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A1&s_naze=&s_anot=" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1070342&lan=cs&s_majs=&s_puvo=Paul%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A1&s_naze=&s_anot=</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Pivo s vyšším obsahem přírodního rutinu
Popis výsledku v původním jazyce
Pivo s vyšším obsahem rutinu je charakterizováno tím, že zdrojem rutinu je vodný extrakt sušené pohankové natě drcené a/nebo mleté (Fagopyrum esculentum Moench, Fagopyrum tataricum Gaertn), připravený varem 0,1 až 10 g sušené pohankové natě na 1 litr piva.
Název v anglickém jazyce
Beer with higher content of natural rutin
Popis výsledku anglicky
The beer with higher content of natural rutin according to the present invention is characterized in that the rutin source is an aqueous extract of dried crushed and/or ground buckwheat tops (Fagopyrum esculentum Moench, Fagopyrum tataricum Gaertn), prepared by boil of 0.1 to 10 g of the dried buckwheat tops per 1 liter of beer.
Klasifikace
Druh
P - Patent
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
—
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Číslo patentu nebo vzoru
305603
Vydavatel
CZ001 -
Název vydavatele
Industrial Property Office
Místo vydání
Prague
Stát vydání
CZ - Česká republika
Datum přijetí
25. 11. 2015
Název vlastníka
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Praha 10 - Hostivař, CZ
Způsob využití
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence